Online magazines

25 november 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

 
NIEUWIGHEDEN BIJ WATERSTRAALSNIJDEN
De jongste jaren is veel onderzoek gedaan naar de verdere mogelijkheden van waterstraalsnijden, wat heeft geleid tot een aanzienlijke prestatieverbetering en een significante toename van de snijsnelheden. We maken de balans op met Dieter Comyn (Haco), Inge Lefevre (L&D Jet Techniek), Jonas Trenson (De Tollenaere) en Nic Wouters (Wouters Cutting & Welding).

Matthias Robbe
Bladmanager
Waterstraalsnijden maakt het mogelijk uiteenlopende materialen te snijden zonder vervorming, structuur- of kleurveranderingen. De jongste jaren is veel onderzoek gedaan naar de verdere mogelijkheden, wat heeft geleid tot een aanzienlijke prestatieverbetering en een significante toename van de snijsnelheden.
Volhardmetalen gereedschappen, zoals diegene die zijn geproduceerd door Sandvik Coromant, zijn gemaakt met behulp van een aantal materialen die niet oneindig beschikbaar zijn, zoals wolfraamcarbide en kobalt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.