Online magazines

09 december 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

 
HOEKMEETSYSTEMEN VOORKOMEN TIJD- en materiaalverlies
Hoekmeetsystemen gebruiken sensor- dan wel lasertechnologie. De technologische waarde van het hoekmeetsysteem is afhankelijk van de door de fabrikant gekozen systematiek. Aangezien een goed hoekmeetsysteem zowel tijd- als materiaalverlies voorkomt, betaalt een investering hierin zich nagenoeg altijd uit.

Matthias Robbe
Bladmanager
Bij het plooien, buigen of (af)kanten wordt sinds jaar en dag gestreefd naar een hoeknauwkeurigheid van circa 0,5° (soms zelfs al 0,3°). Om overschrijding van deze waarde te voorkomen, is het zaak tijdens de buigcyclus de hoek van het werkstuk te meten, bij voorkeur realtime. Dat gebeurt met hoekmeetsystemen.
Sandvik Coromant heeft twee nieuwe microboorfamilies geïntroduceerd die specifiek zijn ontworpen voor precisiebewerking. De CoroDrill® 462 met -XM geometrie en de CoroDrill® 862 met -GM geometrie ondersteunen industrieën die de productie van kleine onderdelen vereisen.
Tussen staanders : 1300 mm – Slag : 200 mm – Max open: 400 mm – Cadman-B sturing – willa tooling
Een aantal maanden geleden kocht plaatbewerkingsbedrijf Structal Metalworks de MicroStep MG CNC gestuurde plasmasnijmachine van Wouters Cutting & Welding. Deze machine is bij uitstek geschikt voor toeleveringsbedrijven aan de scheepsbouwsector.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.