Online magazines

21 januari 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

 
VERSPANEN VAN SUPERLEGERINGEN
In veel toepassingen die met energie of aandrijvingen te maken hebben, willen de ontwikkelaars materialen gebruiken die tegen alsmaar hogere temperaturen bestand zijn. Bijvoorbeeld in energiecentrales geldt immers: hoe hoger de temperatuur, des te hoger het rendement. Deze trend wordt ondersteund, maar soms ook afgeremd door de ontwikkelingen in de maaktechnologie. Ook deze 'lastige materialen' moeten immers verspaanbaar blijven.

Matthias Robbe
Bladmanager
In veel toepassingen willen de ontwikkelaars materialen gebruiken die tegen alsmaar hogere temperaturen bestand zijn. Deze trend wordt ondersteund, maar soms ook afgeremd door de ontwikkelingen in de maaktechnologie. Ook deze 'lastige materialen' moeten immers verspaanbaar blijven.
Uit een onderzoek van de Amerikaanse National Association of Manufacturers (NAM) bleek dat 53% van de fabrikanten verwachten dat COVID-19 invloed zal hebben op hun bedrijfsvoering. Zij staan nog meer onder druk om concurrerend te blijven; vooral wat betreft de grootschalige productie van stalen componenten.
Draaien is een van de oudste bewerkingsprocessen in de metaalnijverheid. Het basisprincipe blijft na al die tijd gelijk, maar de jongste jaren lijkt er een verandering te komen, met nieuwe concepten, nog meer assen en nog meer multitasking.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.