Online magazines

03 maart 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

PRECISIEBEWERKING ZOEKT OPLOSSINGEN OM TE AUTOMATISEREN
Toen Metallerie vijf jaar geleden in de wereld van het kotteren dook, tekende zich de komst van digitale oplossingen al af. Deze trend heeft zich sindsdien verder doorgezet. De meest recente innovaties zijn het direct vanuit de CNC-besturing aansturen van de kotterkop om op een voor de operator zo eenvoudig mogelijke manier tot een perfecte maatnauwkeurigheid te komen. En nog slimmer: een actuator gestuurd uitschuifbaar gereedschap.

Matthias Robbe
Bladmanager
Kotteren blijft een bewerking waar vakmanschap voor nodig is. Toch hebben recente innovaties ervoor gezorgd dat u minder afhankelijk wordt van de vakman, vooral op vlak van nauwkeurigheid en snelheid.
Voor technici zijn de juiste papieren om veilig met installaties te mogen werken of deze te onderhouden - soms letterlijk - van levensbelang. Een centrale registratie is dus gewenst en voortaan kan dat in het IndustryID.
Volgens Rolf Olofsson, Product Manager bij Sandvik Coromant, een toonaangevend internationaal metaalbewerkingsbedrijf, is het voor machinewerkplaatsen belangrijk om zich uit te rusten met nieuwe generatie gereedschapsoplossingen die hun werkzaamheden efficiënter en productiever maken.
Slijpen, frezen, borstelen, ontbramen, polijsten of de bewerking van lasnaden met robots – de keuze van geschikte gereedschappen heeft een aanzienlijke impact op de efficiëntie van uw geautomatiseerde processen. Vraag ons advies.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.