Online magazines

17 maart 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

PONSMACHINE MAAKT HEROPLEVING DOOR
In de loop der jaren kon het ponsen zich bewijzen als een relatief goedkope technologie waarmee je qua vormvrijheid een heel eind komt. Alleen hang je vast aan stempels. Dat gebrek aan flexibiliteit heeft de ponsmachine door de opmars van de fiberlaser duur betaald. Toch is de ponsmachine nooit helemaal van het toneel verdwenen, en sinds kort spreken fabrikanten van een flinke heropleving. Vooral dankzij de combimachine.

Matthias Robbe
Bladmanager
De ponsmachine is nooit helemaal van het toneel verdwenen, en sinds kort spreken fabrikanten van een flinke heropleving. Vooral dankzij de combimachine. Waar komt die hernieuwde interesse vandaan? We zochten het voor je uit.
COOL: innovatief koelend effect, dat schade door oververhitting verhindert. QUICK: snelle resultaten door krachtig slijpmiddel. COMBICLICK: snelle wissel van gereedschap door het innovatieve één-klikopspansysteem, van hoge verspaning tot polijsten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.