Online magazines

28 april 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

INVESTEER IN GOEDE LASTOORTS
Een kwalitatief goede lastoorts staat garant voor een hoge productiviteit, rendabiliteit en lascomfort. Ontwikkelingen zijn er niet alleen qua bouw, materiaalkeuze en dimensionering, maar ook qua functionaliteit, veiligheid en ergonomie/lascomfort. Hoewel een lastoorts een verbruiksgoed is, is de tijd dat de aanschafprijs leidend is definitief voorbij: investeren in kwaliteit loont meer dan ooit.

Matthias Robbe
Bladmanager
Een lastoorts is zowel het verlengstuk van het lastoestel als het handgereedschap van de lasser, en moet dus veilig, hittebestendig en ergonomisch zijn. Een kwalitatief goede lastoorts betekent echter meer dan dat: die staat garant voor een hoge productiviteit, rendabiliteit en lascomfort.
Word nu abonnee van Metallerie Nederland. Bespaar 25% OF krijg een accu ledspot van Brennenstuhl cadeau!
Haas TL-1 dia 508 x 762 mm CNC Boven bed: 508 mm – boven dwarsslede: 279 mm – Haas besturing – 1800 rpm – als nieuw
COOL: Innovatief koelend effect, dat schade door oververhitting verhindert. QUICK: Snelle resultaten door krachtig slijpmiddel. COMBICLICK: Snelle wissel van gereedschap door het innovatieve één-klikopspansysteem, van hoge verspaning tot polijsten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.