Online magazines

13 juni 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

VERBETERING VAN DE SNEDEKWALITEIT
Op het vlak van nauwkeurigheid heeft het plasmasnijden al een lange weg afgelegd. Waar je in de begindagen gebonden was aan een minimale gatdiameter van 2 keer de plaatdikte, zit je vandaag aan een verhouding van 1 op 1, en in de middenrange zelfs nog iets daaronder (0,8). In die zin staat de sterk gestegen gatkwaliteit symbool voor de algemene verbetering van de snedekwaliteit bij het plasmasnijden.

Matthias Robbe
Bladmanager
Op het vlak van nauwkeurigheid heeft het plasmasnijden al een lange weg afgelegd. We overlopen de ontwikkelingen die aan de basis liggen van die evolutie, om uiteindelijk een accuraat beeld te geven van waar we vandaag staan. En dat blijkt heel dicht bij de laser te zijn.
De zomer komt stilaan dichterbij en broeken worden dan korter, bovenkleding lichter. Volledige bescherming tegen hitte bestaat weliswaar niet, maar een passende outfit voor warme zomerdagen is meer dan mooi meegenomen.
Metaalhandel Leo Vervisch verhandelt niet alleen metaal, maar bewerkt dit ook zelf. Zowel voor de levering aan externe klanten als voor de interne verdere verwerking investeerde het bedrijf in een multifunctionele brandsnijmachine die geleverd werd door Wouters Cutting & Welding.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.