Online magazines

16 juni 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Kwaliteitscontrole 3D-printen

Additive manufacturing beweegt zich in de richting van serieproductie. Het gaat nog niet om grote aantallen, maar er komen steeds meer toepassingen waarvoor onderdelen of complete modules 3D-geprint worden. Dat verhoogt de druk op adequate QC-technieken.

Matthias Robbe
Bladmanager

Additive manufacturing beweegt zich in de richting van serieproductie. Het gaat nog niet om grote aantallen, maar er komen steeds meer toepassingen waarvoor onderdelen of complete modules 3D-geprint worden.
Dormac CNC Solutions ontwikkelde een standaard geautomatiseerde productiecel voor draaibanken en freesbanken waarmee – mede door de automatische gripperwissel – verschillende producten te bewerken zijn, met een korte omsteltijd.
Inava plaat opslagsysteem 23 laden – formaat van lade: 3000 x 1500 x 860 mm – max laad capaciteit: 57 ton – alleenstaand systeem
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.