Online magazines

23 juni 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

SLIJTAGE BIJ SNIJGEREEDSCHAPPEN
Als antwoord op de steeds grotere vraag naar een duidelijke workflow voor machinemonitoring, ging in 2020 het TETRA-project 'WearAI' van start. De focus van 'WearAI' ligt op het benutten van Machine Learning (ML) bij het analyseren van gereedschapsslijtage. Het project gaf al de meerwaarde van predictieve ML aan, maar gelijktijdig werd het belang van correcte slijtagekenmerken duidelijk. 

Matthias Robbe
Bladmanager
Als antwoord op de steeds grotere vraag naar een duidelijke workflow voor machinemonitoring, ging in 2020 het TETRA-project 'WearAI' van start. De focus ligt op het benutten van Machine Learning (ML) bij het analyseren van gereedschapsslijtage.
Sandvik Coromant, leider op het gebied van metaalverspaning, heeft een nieuw freesgereedschap met hoge voeding geïntroduceerd. De CoroMill® MH20 is primair ontworpen voor het frezen van holtes of uitsparingen, in ISO S-, M- en P- materialen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.