Online magazines

11 augustus 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
JUISTE KEUZE LASGASSEN
Een gas heeft tijdens het lasproces diverse functies. Door de inzet van het juiste lasgas kunnen zowel de kwaliteit van het laswerk als de snelheid en de productiviteit worden verhoogd, en kunnen de productiekosten worden verlaagd. Dat sommige lasgassen ook nog eens bijdragen aan het beschermen van de lasser tegen de gevormde lasrook is dan een mooie bonus.

Matthias Robbe
Bladmanager
Het op de juiste wijze (kunnen) inzetten van lasgassen vraagt om specialistische kennis, niet alleen wat betreft de ‘interne eigenschappen’ van de gasbestanddelen, ook wat betreft hun interactie in gespecialiseerde mengsels. Een gas heeft tijdens het lasproces diverse functies.
METAVAK is hét jaarlijkse vakevent voor de metaalbewerkende industrie. Hier komen professionals uit de industrie samen om kennis en ervaringen te delen, de juiste connecties op te doen en (nieuwe) samenwerkingspartners te ontmoeten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.