Online magazines

01 september 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Plooien is precisiewerk
Plooien kan handmatig, maar als het aankomt op grote precisie, grote buigbreedten en/of dikke platen is een mechanisch aangedreven plooibank aangewezen. Omdat een verkeerde uitvoering kan leiden tot beschadiging, scheurvorming en/of het niet behalen van de vereiste toleranties, gaat CNC-sturing – ook hier – een steeds grotere rol van betekenis spelen.

Matthias Robbe
Bladmanager
De ontmoetingsplek waar de duurzame toekomst van kunststof en rubber centraal staat.
Bij plooien vindt plastische vervorming van het plaatmateriaal plaats door dit met grote kracht te buigen. Het is een snelle en schone bewerking zonder materiaalverlies of nabewerking. Wel is het precisiewerk en vergt het vakmanschap en specialistische apparatuur.
MSE Machines is gespecialiseerd in onderhoud, reparaties en retrofit van Delem-besturingen aan CNC-plaatbewerkingsmachines. De afgelopen decennia hebben zij een grote hoeveelheid kennis en knowhow opgebouwd m.b.t. de technische werking van CNC-machines.
METAVAK is hét jaarlijkse vakevent voor de metaalbewerkende industrie. Hier komen professionals uit de industrie samen om kennis en ervaringen te delen, de juiste connecties op te doen en (nieuwe) samenwerkingspartners te ontmoeten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.