Online magazines

08 september 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
VAN AUTOMATISERING NAAR DIGITALISERING
Automatisering is samen met digitalisering het hoofdthema van AMB 2022, de metaalbewerkingsbeurs die van 13 tot en met 17 september plaatsvindt in de Messe Stuttgart. Automatisering moet dan weliswaar breder worden gezien dan enkel een robot die de machines belaadt. Is de industrie klaar voor de stap naar procesautomatisering- en digitalisering?

Matthias Robbe
Bladmanager
De tweejaarlijkse vakbeurs AMB is een niet te missen evenement, waar alle wereldmarktleiders en technologiereuzen samenkomen om hun innovaties voor te stellen. Van fabrikanten tot eindgebruikers, van metaalbewerkingsmachines tot software en precisie-instrumenen. Voor elk wat wils!
METAVAK is hét jaarlijkse vakevent voor de metaalbewerkende industrie. Hier komen professionals uit de industrie samen om kennis en ervaringen te delen, de juiste connecties op te doen en (nieuwe) samenwerkingspartners te ontmoeten.
Het aantal verticale bewerkingscentra is nog altijd ver in de meerderheid, ondanks dat horizontale CNC-machines aan populariteit winnen. Beide type bewerkingscentra hebben hun eigen pro’s en contra’s én vergen naast de investering in de CNC-machine zelf, nog investeringen in de periferie.
Wie van plan is om zijn bedrijfsvoertuigenpark te elektrificeren maar de stap nog niet durft te zetten, zal zeker en vast zijn gading vinden in Ford Pro. Ford Pro biedt volledig geïntegreerde, digitale oplossingen om klanten te helpen.
CME BF-600 bedfrees met orthogonale freeskop X: 3500 – Y: 1500 – Z: 1500 mm – Tafel: 3700 x 1200 mm – ISO 50/3000rpm/22kW - Heidenhain iTNC 530 – wisselaar met 24 posities
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.