Online magazines

30 september 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
horizontaal of verticaal?
Het aantal verticale bewerkingscentra is nog altijd ver in de meerderheid, ondanks dat horizontale CNC-machines aan populariteit winnen. Beide types bewerkingscentra hebben hun eigen pro’s en contra’s én vergen naast de investering in de CNC-machine zelf, nog investeringen in de periferie. Deze verschillen echter voor de twee types.

Matthias Robbe
Bladmanager
Het aantal verticale bewerkingscentra is nog altijd ver in de meerderheid, ondanks dat horizontale CNC-machines aan populariteit winnen. Beide types bewerkingscentra hebben hun eigen pro’s en contra’s én vergen naast de investering in de CNC-machine zelf, nog investeringen in de periferie.
METAVAK is hét jaarlijkse vakevent voor de metaalbewerkende industrie. Hier komen professionals uit de industrie samen om kennis en ervaringen te delen, de juiste connecties op te doen en (nieuwe) samenwerkingspartners te ontmoeten.
Bij de nieuwe serie accu-boorschroef legt Metabo, fabrikant van elektrisch gereedschap uit Nürtingen, de focus op maximale prestaties bij het werken in metaal. Met de 3-toeren schakelaar bereiken de borstelloze 18 Volt machines zeer hoge toerentallen – tot wel 4.000 toeren per minuut.
Vidra Metaalproducten B.V. is de vaste toeleverancier van draadproducten voor tal van opdrachtgevers in zeer uiteenlopende vakgebieden. Wij nemen deze rol van toeleverancier heel serieus en stemmen onze productie optimaal af op de eisen en wensen van onze klanten.
Professional Media Group (PMG) is op zoek naar redactioneel en commercieel talent. Houdt u van uitdagingen en gaat u tot het uiterste om in uw opdracht te slagen? Dan bent u de collega die we zoeken. Kijk snel naar onze vacatures en laat wat van u horen.

• Ultramodern slijpmiddel met zelfscherpeffect

• Agressief slijpen met een zeer hoog verspaningsrendement op harde, slecht warmtegeleidende materialen

• Slijpactieve additieven in het beleg verhinderen het dichtsmeren en zorgen voor koeler slijpen.

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.