naar top
Menu
Logo Print

Parts2clean 2019: de beurs voor reinigingsoplossingen

Nieuw Innovatie-Future forum moet hoogtepunt worden
magazine

In veel sectoren worden bedrijven nu geconfronteerd met nieuwe uitdagingen of moeten ze voldoen aan hogere eisen voor industriële reiniging van onderdelen en oppervlakken.
In gespecialiseerde sectoren zoals de toelevering van halfgeleiders, de productie van medische apparatuur of onderdelen van de machinebouw, worden de specificaties ook steeds strenger.
Dit zijn de uitdagingen en eisen die centraal staan in de 17e editie van parts2clean, de internationale vakbeurs voor industriële reiniging van onderdelen en oppervlakken, die van 22 tot en met 24 oktober 2019 plaatsvindt in Stuttgart.
Net als de vorige editie is er opnieuw een QSREIN 4.0-formaat. Dit jaar zal zich richten op de toekomst van het beheer van onderdelenreinigingsprocessen in waterige omgevingen.
In dit geval zullen leveranciers en gebruikers van reinigingsapparatuur innovatieve oplossingen kunnen bespreken om op een betrouwbare, consistente en kosteneffectieve manier tot een passend procesmanagement te komen en zo de vereiste reinheid te bereiken.
Met het driedaagse specialistische forum zet parts2clean ook belangrijke mijlpalen op het gebied van kennisoverdracht. Dit programma omvat in oktober het Innovatie-Future forum georganiseerd door de FiT (Fachverband industrielle Teilereinigung).
Drie belangrijke thema's zullen de presentaties ondersteunen: fundamentele principes, manieren om processen en kosten te optimaliseren, en kwaliteitsborging. Als hoogtepunt zullen verschillende rapporten de aandacht vestigen op toepassingen en voorbeelden van goede praktijken en trends en innovaties in de sector.
Elk van de presentaties van het Forum parts2clean zal gelijktijdig worden vertaald. De rondleidingen, die twee keer per dag in het Engels worden aangeboden, stellen de deelnemers in staat om te stoppen bij geselecteerde stands om gerichte informatie te verzamelen over onderwerpen die voor hen van belang zijn op het gebied van ruimte- en oppervlaktereiniging.

PARTS 2 CLEAN

FAIR X PERTS

+49702584340
+497025843420