Mikrocentrum organiseert voor de 17e keer de Precisiebeurs

Nieuwe markten en technieken die businesskansen bieden in de kijker

Op woensdag 15 en donderdag 16 november organiseert Mikrocentrum voor de 17e keer de Precisiebeurs. Dit evenement is uitgegroeid tot hét jaarlijkse trefpunt voor precisietechnologie, mechatronica en fijnmechanische technologie. De beurs heeft een internationale reputatie opgebouwd met een sterk groeiend aantal exposanten en bezoekers uit het buitenland. Vorig jaar waren op beide dagen in totaal zo'n 6.500 mensen bijeen. Kort samengevat draait het bij de Precisiebeurs om nieuwe leads, kennisvergaring en het creëren en onderhouden van netwerken in de precisietechnologie en de high tech maakindustrie, en dat alles dus in een steeds meer internationale setting.


Tweetal hoofdthema's
 

De focus voor het congres ligt dit jaar op een tweetal hoofdthema's. Aan de ene kant worden markten en technieken die nieuwe businesskansen bieden voor de hightech toeleverende maakindustrie in de kijker geplaatst. Dat zijn, zoals ook de afgelopen jaren, de grote Europese Big Science projecten zoals CERN en ELT. Nederlandse hightech is onmisbaar voor het slagen van deze projecten, en alle aanbestedingen die in het verschiet liggen komen aan bod.
Nieuwe markten die onder de aandacht worden gebracht zijn Lucht en Ruimtevaart, waar de Nederlandse industrie met de kennis en competenties die het heeft grote stappen kan maken, en Health Tech, waarin we interessante nieuwe ontwikkelingen en startups zien.


Hoogwaardig congresprogramma

De Precisiebeurs is een combinatie van een vakbeurs met ruim driehonderd exposanten en een hoogwaardig congresprogramma. Dat programma bestaat naast exposantenlezingen uit keynote tracks.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.