Leering Hengelo biedt nieuwe LANG-techniek automatisering aan

Present op Machineering en Brabantse Metaaldagen

Leering Hengelo biedt met LANG-Techniek eenvoudige, gestandaardiseerde automatiserings-oplossingen die zich richten op de essentie, zonder overbodige extra’s, wat zorgt voor kostenefficiëntie.
De eenvoud van dit systeem zit niet alleen in de automatisering, maar ook in de gebruiksvriendelijkheid. Ondanks de geavanceerde robotica is er amper expertise met betrekking tot robotisering vereist.
LANG-automatiseringsoplossingen kunnen achteraf eenvoudig worden ingebouwd in oudere machines, zelfs zonder voorbereiding voor de aansturing van de spaninrichting door een machinetafel. Dit zorgt voor een verlenging van de levenscyclus. De LANG-automatiseringsoplossingen zijn bovendien snel te installeren en te gebruiken, zodat extra productiecapaciteit snel beschikbaar is.
LANG-Techniek is kennisleider op het gebied van frezen en biedt zijn eigen spantechnologie. Präge-technologie is de maatstaf bij 5-assig verspanen. LANG-Techniek biedt een volledig gecoördineerd, hoogwaardig en modulair pakket van eigen productie. De Robo-Trex gebruikt slechts één enkele grijper, ongeacht het werkstuk. Er is geen aanpassing van de grijper vereist voor verschillende werkstukken. Het spanmiddel is tevens geschikt voor alle werkstukken. De Präge-technologie zorgt voor een maximale procesbetrouwbaarheid. Beladen en ontladen van producten met elk gefreesd contour is mogelijk. Doordat het spanmiddel de bedieningsinterface is, vormen specifieke gefreesde contouren van het product geen obstakel. De spansituatie kan snel en eenvoudig worden gereproduceerd als werkstukken opnieuw moeten worden vastgeklemd voor potentiële nabewerking. Voor handmatige bewerking kunnen spanners op elk moment in andere machines worden gebruikt; dit zorgt voor hoge flexibiliteit. Het vastklemmen van het werkstuk door de bediener levert onmiddellijke controle van de spankracht en kwaliteit van de spaninrichting.
Leering Hengelo zal aanwezig zijn op Machineering (stand B48) en de Brabantse Metaaldagen (stand B120).

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.