WEMO versterkt de verkoopstrategie voor de Noord-Amerikaanse markt

Nieuw verkoopteam en toegewijde serviceorganisatie

WEMO ontwerpt, bouwt, verkoopt en onderhoudt al meer dan 20 jaar snelle en flexibele productielijnen voor het verwerken van plaatmetaal voor de Amerikaanse markt. Dit gebeurt vanuit hun kantoor en productiefaciliteit in Nederland. Deze installed base in combinatie met recente verkopen van WEMO-oplossingen in deze regio en het feit dat WEMO een enorm marktpotentieel ziet voor hun productportfolio in deze enorme groeimarkt, heeft geleid tot een verandering in de verkoopstrategie om de huidige groei te versnellen.
Er zijn verschillende redenen om de focus op de Amerikaanse markt te vernieuwen. Zo kan WEMO voldoen aan de huidige behoefte in de markt door oplossingen aan te bieden voor het verwerken van plaatmetaal welke om kunnen gaan met een hogere output en meer flexibiliteit binnen een productfamilie.
“De oplossingen die we aanbieden voor de plaatverwerkende industrie, hebben een uitstekende productiviteit, hoge nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid binnen productfamilies”, zegt Jeff Hagelen, CEO van WEMO.
Aan het hoofd staat de Vice President van Business Development, Johan Poorthuis. Hij richt zich specifiek op de ontwikkeling van de Amerikaanse en Canadese markten.
“We gaan in Noord-Amerika een verkoopteam samenstellen, evenals een toegewijde serviceorganisatie die dagelijks zeer actief bezig gaat met de eisen van de klant, campagnes, bezoeken en follow-up, om ervoor te zorgen dat we de markt doorgronden, kansen lokaliseren en de beoogde groei mogelijk maken”, stelt Poorthuis.
“Ons uiteindelijke doel is om een volwaardige en onafhankelijke WEMO Noord-Amerika vestiging voor verkoop en service op te zetten met gepassioneerde WEMO-collega's die samen met onze klanten impact maken”, concludeert Jeff Hagelen, CEO van WEMO.
De belangrijkste focus van WEMO ligt op klanten binnen vijf sectoren: legbordstellingen, stalen kasten, stalen deuren, plafondpanelen en systeemwand panelen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.