Trofee Industriële Manager van het Jaar

Oproep tot kandidaatstelling derde trofee

De vakbeurs 'INDUSTRIE Lyon' organiseert de derde editie van de 'Trofee voor de Industriële Manager van het Jaar', die de mannen en vrouwen wil belonen die nieuwe methodes, technische organisaties, management, etc. bedenken en ontwerpen voor hun productieplaatsen. Deze derde editie zal het accent specifiek leggen op de innovatiecapaciteit van de industriële managers en de opwaardering van hun teams.
Eens het dossier ingevuld en gevalideerd is op de website www.industrie-expo.com, zal een jury van professionals alle projecten bestuderen en de 'Industriële Manager van het Jaar' bekronen. Deze prijs zal publiekelijk worden uitgereikt op de avond van de 'Trophées de l'Innovation' op dinsdag 4 april 2017 op de beurs in Eurexpo Lyon. De criteria om de projecten te evalueren zijn de volgende: 
– Het installeren van een procedure of een duidelijke verbetering in de werkplaatsen om de productiviteit te verhogen.
– Het installeren van een procedure of een duidelijke verbetering in de werkplaatsen om de werkomstandigheden van de operatoren te optimaliseren.
– Het installeren van een akkoord met een leverancier, een extern studiebureau of een klant om een win/win partnerschap te ontwikkelen.
– Het installeren van een procedure of een werkwijze die de innovatie bevordert.
De kandidaten voor de trofee kunnen zich inschrijven tot 24 februari 2017. Het inschrijvingsdossier is beschikbaar door hier te klikken.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.