Iscar houdt opendeur

Demonstraties trekken de aandacht

Gelijktijdig met MTMS, dat wil zeggen van 22 tot en met 24 maart, hield Iscar Benelux, bekend fabrikant van snijgereedschappen, opendeur in haar vestiging te Dilbeek. "De bedoeling was om zowel bestaande als nieuwe klanten te ontvangen in een andere context dan normaal met een inrichting en productopstelling die er volledig op is gericht te informeren, waar zeer
conviviaal dieper op concrete vragen kan worden ingegaan," zegt Stefaan Deprez. De opendeur mag je gerust een succes noemen. Gespreid over de drie dagen maakten heel veel klanten tijd vrij om de laatste oplossingen van Iscar te ontdekken. Immers, een groot deel van het event stond in het teken van innovaties die werden gedemonstreerd. "Als je tijd vraagt van je klanten om langs te komen, dan moet je het wel de moeite waard maken. Via live demo's hebben we hen diverse nieuwe oplossingen en strategieën getoond die hen zullen helpen hun productiviteit nog te verbeteren."
In de spotlights stonden onder meer twee frezen voor de hoogvolumeverspaning van aluminium. Eentje om te ruwen, een andere om af te finiseren. Opvallend aan de ruwfrees zijn onder meer de gegolfde snijkant en het gepolijste spaanvlak die het in combinatie met interne koeling en een variabele pitch het mogelijk maken om aan zeer hoog toerental met een frees diameter 16 een pasdiepte van 30 mm te halen. Ook bij het draaien en groefsteken stonden oplossingen in de kijker voor het hoogvolume verspanen. De stabiliteit van de geometrie en klemming samen met opnieuw de interne koeling maken in dit geval het verschil.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.