Kleiner, slimmer en goedkoper verspanen

Mikrocentrum, ASML en Knowledge Sharing Centre organiseren Roadshow Verspanen

Knowledge Sharing Centre en Mikrocentrum dagen ASML uit haar kennis over productievraagstukken met u te delen op een themabijeenkomst. Chips moeten sneller, slimmer en goedkoper worden. Aan ASML de taak de machines te maken die dat soort chips kunnen produceren. De technologische uitdagingen zijn groot. ASML heeft haar afnemers en toeleveranciers hard nodig om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Kennis delen en je toeleveranciers en afnemers betrekken bij je plannen zijn al vanaf het begin een handelsmerk voor ASML. Veel onderzoek en productie worden door toeleveranciers verricht, het risico is erdoor uitgesmeerd over meer partijen. De keerzijde is dat de onderlinge afhankelijkheid groot is, daarvoor is veel overleg nodig waarin informatie en kennis in een vroeg stadium gedeeld worden.
De echte sprong voorwaarts in de race om alles nog kleiner, slimmer en goedkoper te maken is het gebruik van een nieuwe lichtbron bij de productie van de chips. Deze nieuwe ontwikkelingen stellen andere eisen aan de toeleveranciers. Denk daarbij aan onderwerpen als:
• Produceren voor EUV
• Oppervlakte ruwheid
• Reinheid
• Vlekvrij
• Maatzuiverheid
• ...
Inschrijven kan op: https://mikrocentrum.nl/evenementen/themabijeenkomsten/roadshow-verspanen/#algemeen/

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.