LVD zet tijdens TechniShow de nieuwste technologieën in de kijker

Twee flexibele plaatbewerkingsproducten en CADMAN® software in the picture

LVD plaatst tijdens de TechniShow twee van haar meest efficiënte en flexibele plaatbewerkingsproducten en de geïntegreerde CADMAN® software in de kijker.
Enerzijds is er de ToolCell 135/30. Dat is een hydraulische kantbank die automatisch de gereedschappen wisselt. In de machine is een ruime selectie van boven- en ondergereedschappen ondergebracht in het gereedschapsmagazijn waardoor kostbare vloeroppervlakte uitgespaard wordt. Anderzijds heb je de Phoenix FL 3015. Dit is een dynamische fiberlasersnijmachine die de meest uiteenlopende materiaalsoorten en –diktes aankan. Met een performante snijkop zorgt dit allroundsysteem voor een goede snijkwaliteit in zowel gewone staalsoorten als non-ferromaterialen. Tot slot is er de CADMAN® suite. CADMAN® is een totaalpakket voor procesintegratie tussen de software en de plaatbewerkingsmachines van LVD.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.