Club van Metaalbewerking kent succesvolle start

Meer dan 1.000 registraties in enkele uren tijd

Een bezoek aan de beurs eenvoudiger, sneller en beter maken: dat is het doel van de Club of Metalworking, die de VDW enkele dagen geleden lanceerde. Het lidmaatschap is gratis en biedt diensten voor internationale experts op het gebied van metaalbewerking. Dat bleek een succes: binnen een paar uren werden meer dan 1.000 registratieonderzoeken ontvangen van over de hele wereld. Na de gratis inschrijving op www.clubofmetalworking.de ontvangen de leden een individueel welkomstpakket met hun persoonlijke clubkaart. Een nieuwsbrief informeert hen om de zes tot acht weken over nieuws uit de sector en belangrijke beurzen, terwijl de club automatisch gratis abonnementen aanbiedt voor EMO Hannover en de METAV.
"We hebben van over de hele wereld positieve feedback gekregen. We zien dit als een blijk van vertrouwen", zegt Dr. Wilfried Schäfer, directeur van de VDW. "Het is ons doel om de mogelijkheden van de Club van Metaalbewerking te verbeteren en meer partners aan boord te krijgen. Zo is het de bedoeling om na een succesvol eerste contact ook de communicatie een bredere basis te geven. De club staat open voor alle metaalbewerkingsdeskundigen, ongeacht hun taakomschrijving en kwalificaties, benadrukt Schäfer. "Wat onze leden gemeen hebben is een passie voor metaalbewerking. Van stagiairs tot inkopers, van geschoolde arbeiders tot algemeen directeuren, elk lid is meer dan welkom.”

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.