Thyssenkrupp Schulte breidt site in Osthafen in Frankfurt uit

Bedrijf en stad zijn tevreden over uitbreiding

Thyssenkrupp Schulte breidt haar bereik in Frankfurt uit tot buiten de regio. Het bedrijf investeert onder meer in de uitbreiding van het hoogbouwmagazijn en de verwerkingsapparatuur op de site in Osthafen, Frankfurt. "De uitbreiding van onze vestiging in Frankfurt is een belangrijke mijlpaal in onze bedrijfsstrategie", zegt Ilse Henne, CEO van thyssenkrupp Schulte. "Onze kernwaarden omvatten de ontwikkeling van op maat gemaakte materiaal- en toeleveringsoplossingen die wij op betrouwbare wijze leveren. We staan dicht bij onze klanten, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op hun activiteiten. De site van Osthafen biedt hiervoor de ideale voorwaarden."
"Enkele jaren geleden wilden we Osthafen met zijn uitstekende infrastructuur voorzien als industrieterrein op lange termijn", zegt gemeenteraadslid Markus Frank. "We zijn blij dat we met thyssenkrupp Schulte nu betrouwbare perspectieven kunnen bieden aan een andere bedrijven.”
De vestiging heeft een totale oppervlakte van 28.000 m². Momenteel werken zo'n 65 medewerkers voor de onderneming in Frankfurt.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.