Thyssenkrupp Schulte investeert in nieuwe faciliteit in Rotenburg

Bouw begint in zomer van 2019

Thyssenkrupp Schulte, een bedrijf van thyssenkrupp Materials Services, heeft in september een koopovereenkomst van 100.000m² plus industrieterrein getekend. Op dat terrein zal een nieuw logistiek centrum met een opslagruimte tot 50.000 m² gebouwd worden. De bouw zal beginnen in de zomer van 2019.
“De nieuwe faciliteit zal zo’n €60 miljoen kosten en in 2021 geopend worden. Het zal meer dan 18.000 ton aan materialen zoals aluminium, roestvrij staal en koolstofstaal kunnen opslaan", vertelt Ilse Henne, CEO van thyssenkrupp Schulte. "Ons doel is om dicht bij onze klanten te staan, hen professioneel advies te geven en hen te voorzien van materialen en oplossingen op maat. Rotenburg biedt hiervoor de ideale voorwaarden", aldus Henne.
Bestaande magazijnen in Hamburg en Bremen worden geïntegreerd in de nieuwe vestiging in Rotenburg. Door alle artikelen vanaf één locatie aan te bieden, kan thyssenkrupp Schulte een maximale materiaalbeschikbaarheid garanderen en haar klanten nog efficiënter van dienst zijn.
"De nieuwe locatie is een ander belangrijk element in onze groeistrategie", aldus Joachim Limberg, CEO van thyssenkrupp Materials Services.
"Het nieuwe logistieke centrum onderstreept onze ambitie om de best mogelijke partner voor onze klanten te zijn: Wij garanderen de betrouwbaarheid en snelle beschikbaarheid van onze producten, zodat onze klanten zich op hun kernactiviteit kunnen concentreren."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.