Duurzaam poedercoaten ….. een vak apart!

De volgende opleiding start op 25 september in Zwijnaarde

Poedercoaten biedt veel voordelen. Denken we aan een harde en flexibele laklaag, toepasbaar op kleine series of grote volumes en van licht tot zwaar materiaal, een uitgebreide kleurkeuze en structuureffecten, geen schadelijke stoffen die vrijkomen tijdens het proces, etc... Poedercoaten is zonder enige twijfel een belangrijke techniek voor de toekomst. De ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar snel op en verwachten het nodige innovatieve vermogen. Poedercoaten vraagt om technisch vakmanschap en een vooruitstrevend kwaliteitsbeleid dat gericht is op innovatie en procesbeheersing, en dit gedurende het hele traject, van aanlevering tot oplevering. Jammer genoeg ontbreekt de vakkennis binnen de bedrijven om het nog beter en efficiënter te doen. Daarom biedt VOM jaarlijks een opleiding POEDERCOATEN aan om medewerkers in lakbedrijven op te leiden tot echte vakmensen die begrijpen wat poedercoaten is en daardoor de gewenste kwaliteit kunnen afleveren. De volgende opleiding start op 25 september in Zwijnaarde. Gedurende 5 sessies doorloopt u het hele proces van aanlevering tot oplevering en krijgt u heel wat nuttige tips ter verbetering van uw proces.
Er is een maximum aantal deelnemers toegelaten. Vandaar dat u best niet te lang wacht om u in te schrijven. VOM aanvaardt betalingen via de KMO-portefeuille.
Meer informatie over deze opleiding vindt u op de website van VOM.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.