Okuma maakt nieuwste technologieën bekend

Technology Days van 4 tot en met 6 december

Van 4 tot en met 6 december organiseert Okuma de Technology Days in het Europese hoofdkantoor in Krefeld, Duitsland. Daar kunnen bezoekers meer te weten komen over de werking van het bedrijf, zowel op vlak van service als sales. Ook zullen er nieuwe technologieën, machines en systemen gedemonstreerd worden. Bovendien biedt het evenement tijd voor individuele gesprekken met de experts.
Daarnaast heeft Okuma onlangs zijn Premium Solutions voorgesteld. Daarmee zijn procesintensieve productiemethoden, verbeterde productiviteit of eenvoudig en efficiënt meten en compenseren mogelijk.
Okuma's Gear Manufacturing Package maakt het dan weer mogelijk om productieve tandwielen te produceren op multitasking machines of 5-assige bewerkingscentra. Het pakket bestaat uit draaien, frezen, schiften en hobbing in één machine. Daardoor kunnen alle noodzakelijke productiestappen binnen één installatie worden uitgevoerd. Met behulp van NC Gage wordt het meten eenvoudig en efficiënt. Omdat de meetkop werkstukken meet terwijl ze in een multitasking machine zijn gemonteerd, worden extra instellingen voor meetprocedures overbodig. Het is tevens niet nodig om de houding van de werkstukken tijdens het meten te veranderen, omdat de gage beweegt tijdens het meten.
Ten slotte is er nog de Okuma's Turn-Cut. Dat is een echte spelwisselaar voor het draaien van ongebalanceerde en asymmetrische werkstukken. In plaats van het werkstuk te draaien, draait de toepassing het gereedschap van het bewerkingscentrum in of rond het werkstuk. Op deze manier maakt de oplossing niet alleen het draaien op een bewerkingscentrum mogelijk, maar ook het bereiken van verschillende gatdiameters met één gereedschap. De oplossing opent dus geheel nieuwe mogelijkheden voor fabrikanten en verhoogt de productiviteit.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.