Mikrocentrum opent nieuw gebouw op 1 februari

Nieuwe ontmoetingsplek worden voor de high-tech industrie

Ter gelegenheid van zijn 50e verjaardag heeft het Mikrocentrum in Veldhoven een nieuw pand gebouwd. De officiële opening van het gebouw is op vrijdag 1 februari. Louis Kauling, de oprichter van Mikrocentrum, mag het pand officieel openen. Hij komt speciaal vanuit Canada naar Veldhoven om het lint door te knippen. De opening bevat een uitgebreide rondleiding en een zelfs lezingen van gastsprekers.
Tijdens de rondleiding zal het publiek kennismaken met de nieuwe les- en practicumruimtes voor onder andere spuitgieten, elektrotechniek, industriële automatisering en meettechniek. In al deze ruimtes kunnen de bezoekers alvast een voorproefje krijgen van de cursussen tijdens diverse demonstraties die worden verzorgd door docenten. Verder wordt er in de expo- en auditoriumruimte een overzicht getoond van de vakbeurzen die Mikrocentrum organiseert. Partnerorganisaties zoals de BvM (Bond voor Materialenkennis) en de NVVGT (Nederlandse Vereniging voor Gieterij Technici) en het samenwerkingsproject Green Vinyl Records worden hier ook gepresenteerd.
Het gebouw biedt ruimte voor de activiteiten binnen de drie pijlers van de organisatie: opleiden, ontmoeten en ondernemen. Het nieuwe pand is bedoeld om de Mikrocentrum activiteiten te huisvesten, maar de ruimtes zijn ook verhuurbaar voor allerlei bijeenkomsten, cursussen en evenementen van andere organisaties. Mikrocentrum wil zo een actieve ontmoetingsplek worden voor de high-tech industrie.
Wilt u de opening graag bijwonen? Meldt u dan aan via www.mikrocentrum.nl/uitnodiging.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.