Formlabs lanceert nieuwe 3D printers Form 3 en Form 3L

Simulataan in Hannover en in Chicago

Formlabs introduceert simultaan op de Hannover Messe en in Chicago de Form 3 en de Form 3L. Deze twee nieuwe 3D printers zijn de volgende generatie printers op de huidige Form 2 en beschikken over een reeks spectaculaire technologische vernieuwingen. Deze opvolgers van de succesvolle Form 2 beantwoorden ongetwijfeld aan de steeds complexere eisen van de gebruikers van 3D printing technologie in een groeiend aantal sectoren en een breder veld van toepassingen.
Formlabs heeft de Form 3 en Form 3L uitgerust met de nieuwe en revolutionaire LFS (Low Force Sterolithography) printtechnologie, die garant staat voor een superieure printkwaliteit en de mogelijkheid biedt om zeer gedetailleerde prints te ontwikkelen. Bovendien is Formlabs erin geslaagd om met de Form 3L een printer aan te bieden met een substantieel groter bouwvolume.
“Deze technologische vernieuwingen en hun uitgesproken gebruiksvriendelijkheid geven aan deze printers een belangrijke meerwaarde in het huidige 3D printerlandschap”, aldus Guy Van der Celen, CEO van Trideus, die de 3D-printers van Formlabs verdeelt.
Trideus is expert in Additive Manufacturing (AM) en 3D printing in de Benelux met een uitgebreid gamma aan professionele/desktop 3D printers en industriële 3D printers. De firma biedt oplossingen aan vele sectoren en voor diverse organisaties.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.