Haal het beste freesresultaat op de meest efficiënte manier

Evenement ‘Milling Made Easy’ op 19 en 20 juni

Op 19 en 20 juni organiseert FANUC Benelux samen met zijn dealers TECMO Machinery en Humacs Krabbendam en met gereedschapsleverancier Sandvik Coromant het event ‘Milling Made Easy’. In deze constant veranderende productiewereld is het cruciaal om voorop te blijven lopen. Sandvik Coromant en FANUC delen die passie en hebben daarom de handen in elkaar geslagen om het gezamenlijke event op te zetten.
De focus van dit evenement ligt vooral op de live demo’s, afgewisseld met korte, zeer gerichte presentaties. Die zullen de bezoekers de mogelijkheden tonen en hen inzichten verschaffen in bewerkingsstrategieën waarbij ook diverse interessante product features zullen getoond worden die aansluiten op de ambities van uw bedrijf.
“Dit gezamenlijke event staat volledig in het teken van hoe klanten op de meest efficiënte manier het beste freesresultaat halen”, vertelt Paul Ribus, Managing Director FANUC Benelux. “We verwelkomen ze graag in onze demo ruimte in Mechelen. Die zal voor dit event volledig uitgerust zijn met enkele van onze ROBODRILL machines.”
Inschrijven voor ‘Milling Made Easy’ kan via deze website.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.