VOM organiseert infomiddagen over nieuwe norm NBN EN 16985

Woensdag 12 en donderdag 13 juni

De Europese norm NBN EN 16985 behandelt alle belangrijke gevaren, gevaarlijke situaties en gevaarlijke gebeurtenissen die relevant zijn voor spuitcabines voor het aanbrengen van organische natlakken en poederlakken, wanneer ze worden gebruikt waarvoor deze zijn gemaakt en onder de omstandigheden zoals voorzien door de fabrikant. De norm geeft ook uitleg bij het nieuwe zoneringsplan inzake explosiebeveiliging, de LEL-waardes, de luchtstroming en reikt praktische checklijsten aan om knel- en werkpunten aan te tonen. De uitzonderingen en de uitsluitingen (zoals open spuitwanden, touch up zones, ed.) worden ook beschreven. Op woensdag 12 juni of donderdag 13 juni wordt deze norm haarfijn toegelicht in Zwijnaarde.
LOCATIE
Huis van de Bouw, Tramstraat 59, Zwijnaarde
Doelgroep: Bedrijven die een poederlak- en natlakcabine in gebruik hebben of die een nieuwe cabine wensen te installeren. Veiligheidsverantwoordelijken zijn ook van harte welkom
Prijs leden: €135
Prijs niet-leden: €195
Meer informatie en inschrijven op de website van VOM.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.