HP en Siemens verdiepen Additive Manufacturing Alliance

Marktleiders stimuleren innovatie om de digitale productie te bevorderen

HP en Siemens hebben een uitbreiding van hun samenwerking aangekondigd om bedrijven te helpen met behulp van industriële Additive Manufacturing. Beide bedrijven zullen hun geïntegreerde AM-oplossing uitbreiden met nieuwe systemen en software-innovaties, zoals het beheer van de totale productlevenscyclus (PLM), AM-fabrieksoptimalisatie, industrieel 3D-printen en data-intelligentie, productie-uitvoering en prestatieanalyse.
De integratie van HP's nieuwe Jet Fusion 5200 Serie 3D-printingoplossing in het aanbod van Siemens Digital Enterprise stelt bedrijven in staat om 3D geprinte onderdelen sneller, kostenefficiënter en duurzamer op de markt te brengen.
"We zijn enthousiast om onze samenwerking met HP uit te breiden. Innovatieve samenwerkingsverbanden en geavanceerde technologieën zoals AM zijn essentieel voor de digitale transformatie van bedrijven in verschillende sectoren. Siemens en HP denken aan de toekomst en brengen het beste van beide bedrijven samen in een complete oplossing die de adaptatie van industriële AM zal versnellen en klanten zal helpen om de flexibiliteit, efficiëntie en snelheid van digitale productie te verhogen", vertelt Klaus Helmrich, CEO van Siemens Digital Industries.
"We zijn er trots op dat we met Siemens kunnen samenwerken om high-performance onderdelen, gepersonaliseerde producten en seriematige 3D-productie tot een realiteit te maken voor onze klanten", aldus Christoph Schell, President van 3D Printing and Digital Manufacturing van HP. "HP en Siemens delen de visie dat digitale productiesystemen katalysatoren voor verandering zijn - uitgebreide software, data, diensten en industriële productieoplossingen die leiden tot nieuwe productiemogelijkheden, innovatieve toepassingen en baanbrekende busnessresultaten voor onze klanten.”
De samenwerking wordt gekoppeld aan het nieuwe Siemens Polymer Competency Center, dat het middelpunt zal vormen voor de twee bedrijven om samen te werken met klanten om unieke productontwerpen te creëren.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.