EuroBlech 2020 start met reserveringen van standplaatsen

Presentatieplatform voor innovaties voor de slimme plaatbewerking van de toekomst

EuroBLECH, de internationale beurs voor plaatbewerkingstechnologie, vindt volgend jaar voor de 26e keer plaats in Hannover, van 27 tot 30 oktober 2020. In de kantoren van de organisatoren van Mack Brooks Exhibitions is de reserveringsfase van de stand begonnen met een sterke vraag naar standruimte en een hoge omboekingsgraad.
Voor volgend jaar zijn digitalisering van productieprocessen, e-mobiliteit, duurzame productie en innovatieve materialen belangrijke onderwerpen. "Op de laatste EuroBLECH was de mate van digitalisering binnen de industrie al hoog. Dit was het uitgangspunt voor de toekomst van de slimme plaatbewerking. Nu is het tijd om deze digitale productieprocessen stevig te verankeren en te optimaliseren en hun efficiëntie en flexibiliteit te verhogen", vertelt Evelyn Warwick van organisator Mack Brooks Exhibitions.
"Op EuroBLECH 2020 hebben fabrikanten van machines, IT-systemen en gereedschappen voor plaatbewerking de mogelijkheid om zich te presenteren aan een wereldwijd publiek van bezoekers die bereid zijn te investeren”, vervolgt ze. “Bezoekers op de beurs zijn specifiek op zoek naar flexibele en kostenefficiënte oplossingen om succesvol te kunnen opereren in een competitieve omgeving."
"Bijna zestien maanden voor de volgende EuroBLECH hebben we een sterke vraag naar standruimte en we ervaren een hoge boekingsgraad. De plaatbewerkingsindustrie is bezig met een dynamische ontwikkeling en innovatieve technologieën spelen hierin een belangrijke rol. Daarom zijn exposerende bedrijven deze keer geïnteresseerd in grotere standen om meer nieuwe machines te presenteren. Daarom verwachten we voor EuroBLECH 2020 een verdere groei van de expositieruimte", besluit Warwick.
Een exposantenbrochure met gedetailleerde informatie, standmogelijkheden, prijzen en inschrijvingen zijn te vinden op www.euroblech.com.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.