RoboJob keert terug naar EMO Hannover

Verplaatsing naar hal met spelers CNC-machines

RoboJob zal van 16 tot en met 21 september voor de derde keer aanwezig zijn op de EMO-beurs in Hannover, ’s werelds grootste beurs in de maakindustrie. RoboJob belooft ook voor deze deelname weer alle registers open te trekken.
Meer dan 130.000 bezoekers van over de hele wereld zullen er gedurende 6 dagen alle nieuwigheden in de maakindustrie kunnen ontdekken. “In een druk beursjaar wordt EMO hét hoogtepunt bij RoboJob”, vertelt CEO Helmut De Roovere. “We zijn al enkele maanden druk bezig om onze deelname gedetailleerd voor te bereiden. Dit jaar staan er bijna 30 beurzen en events op de agenda, maar EMO moet het hoogtepunt worden. Onze voorbije twee deelnames in 2013 en 2017 waren erg succesvol. Deze keer hopen we nóg beter te doen.”
RoboJob heeft nu een nieuwe beursstand, in Hal 27. “In 2017 stonden we nog in de hal met Robotica en Automatisering, maar nu staan we in de hal waar we moeten staan,” aldus De Roovere. “In deze hal staan we pal naast de grote spelers in de CNC-machinemarkt en hier lopen dus ook onze klanten rond. Het wordt makkelijker voor hen om ook even bij ons langs te komen.”
“Nu is het aan ons om de beursbezoekers een goede reden te geven om onze beursstand te bezoeken,” vertelt De Roovere. “Daar zijn we al druk mee bezig, en binnenkort zullen we dan ook uit de doeken doen wat we op EMO gaan tonen.”
De EMO-beurs vindt plaats in het beurscomplex van Hannover, van 16 tot en met 21 september. RoboJob vindt u in Hal 27, op stand A 46.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.