ADDITIVE MANUFACTURING MET EEN ELEKTRISCHE BOOG

verband tussen de voortloopsnelheid en de draadtoevoersnelheid op de breedte van het neergesmolten materiaalAdditive Manufacturing is een proces voor het fabriceren van producten op basis van 3D-modellen, door het laag voor laag toevoegen van materiaal, dit in tegenstelling tot conventionele productiemethoden, zoals het verspanen van materialen. De term Additive Manufacturing omvat een breed scala van technologieën, zoals selective laser melting (SLM), direct laser fabrication of processen met een elektrische boog voor het toevoegen van draad.

Deze technologieën worden gebruikt in diverse industrietakken, van automobiel, elektronica en verbruiksartikelen evenals voor medische toepassingen. Vele bedrijven vertonen interesse in Additive Manufacturing voor het ontwerpen van betere producten, vanwege de voordelen die het proces heeft ten opzichte van traditionele technieken.
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.