KRIMPEN VAN KERNMARKT DOET PTS NAAR ANDERE SECTOREN KIJKEN

Fijnmechanica en speciale afwerkingen blijven wel het geliefkoosde nicheterrein

Of het nu als verdeler van ponsnibbels en matrijzen is, of als toeleverancier van stempelhuizen, de roots van PTS liggen duidelijk in de wereld van het hydraulisch persen In België horen hydraulische persen tot een niche, eentje die beetje per beetje opdroogt. Van oudsher is dat echter wel de vijver waaruit de firma Press Tools & Services (PTS) haar klanten vist. Voor het Waalse bedrijf dringt een bredere aanpak zich dus op en dat is precies waar Yves Bareel, eigenaar sinds eind 2015, mee bezig is. Daarbij denkt hij niet alleen aan een uitbreiding van de te bespelen sectoren, hij wil ook vanonder de schaduw van Luik vandaan, en zijn afzetmarkt verruimen naar Vlaamse maakbedrijven die behoefte hebben aan lange, complexe precisiestukken, de niche waarin PTS zich wil blijven profileren.
 

DRIE ACTIVITEITEN

PTS is een atypische toeleverancier omdat de firma, naast het produceren van precisie-onderdelen, ook optreedt als verdeler van personderdelen voor MDL in België, in het bijzonder ponsnippels, matrijzen, drukveren en geleidingselementen (zuilen en bussen). Daarbij komen nog de productie en de ontwikkeling van hydraulische persen op maat, zodat we de activiteiten van PTS in drie groepen kunnen onderverdelen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.