Gebruiksvriendelijke bandzaagmachines met zelfdiagnosefunctie

Bandzaagmachines voor minimale kosten per zaagbewerking

Het robuuste, stijf geconstrueerde 2-kolomsframe van de E-530 bandzaagmachine heeft een hoge zaagsnelheid en vermindert actief bandzaagvibraties; zelfs bij harde materialen. De machine heeft een 2-zijdige, lineaire geleiding op het portaalframe. Voor materiaalaanvoer dient een antislipklemunit met lineaire geleiding. Voor de neerwaartse beweging heeft hij een nauwkeurige NC-regeling. Spaanproblemen worden voorkomen door de afvoer van spanen via een band met ruime opvang direct onder de zaaglijn. Zaagdata zijn op de besturing in te voeren. De besturing heeft een zelfdiagnosefunctie waardoor de machine zeer gebruiksvriendelijk is voor de operator. Die wordt verder ondersteund met nulpuntinstelling bij het begin van het zagen. Bij handmatige bediening voorziet de zaagmachine in een achteraanslagfunctie voor aanpassing van de zaaglengte. Door de lange levensduur van de bandzagen, de relatief korte zaaglengte en het lage energieverbruik staat de nieuwe Everising zaagmachine garant voor minimale kosten per zaagbewerking.
De E-530 leent zich voor de zwaardere, stabiele bandzagen met een breedte van max. 67 mm, waarbij zelfs bij zware materialen een hoge zaagsnelheid kan worden bereikt. De machine is onder meer uitgevoerd met hydraulische bandzaagspanning, voorraadbeveiliging, haaksheid-bewaking, breukbeveiliging en hydraulisch geregelde bandzaaggeleiding.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.