VOM en Mikrocentrum slaan handen in elkaar voor Eurofinish en Materials

Beide beurzen worden in 2019 samen georganiseerd

De Belgische Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen VOM en Mikrocentrum, de Nederlandse kennis- en netwerkorganisatie voor de maakindustrie, gaan voor de komende editie van de vakbeurzen Eurofinish en Materials samenwerken. Beide beurzen worden samen op 15 en 16 mei 2019 gehouden in de Brabanthal in Leuven. Materials heeft een sterke focus op de rol van materialen in het succes van een product. Eurofinish, georganiseerd door VOM, verbindt professionals die zich bezig houden met oppervlaktebehandelingstechnieken.
“Als organisator van Materials hebben we als doel de gehele keten van grondstof tot gerealiseerd product aan bod te laten komen”, zegt Timo van Leent, eventmanager van Materials. “Hierbij kunt u niet alleen denken aan het maken van de juiste materiaalkeuze en het karakteriseren ervan maar ook welke verbinding of oppervlaktebehandeling bij een product past. Met name op dit laatste vlak zien we vele ontwikkelingen. Het is dan ook niet voor niets dat Mikrocentrum en VOM in 2019 de vakbeurzen Materials en Eurofinish tegelijkertijd plaats laten vinden.”
De samenwerking biedt Nederlandse en Belgische specialisten de gelegenheid elkaar in één dag en op één centrale plek te ontmoeten. Dit geldt niet alleen voor materiaalkundigen of onderzoekers maar ook voor productontwikkelaars, productdesigners, engineers, R&D’ers, productiemedewerkers en specialisten in bijvoorbeeld onderhoud, constructie, automotive, transport en machinebouw.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.