LVD showt nieuwe automatiseringen op Euroblech

Efficiëntere plaatbewerking

LVD legt van 23 tot 26 oktober aan stand F104 op Euroblech de klemtoon op flexibele automatiseringsoplossingen en celproductie. De lasersnij-, plooi-, pons- en softwaretechnologie vereenvoudigen de overstap naar een geïntegreerd atelier volgens Industrie 4.0. Op de beurs zal LVD voor het eerst de ToolCell XT afkantpers tonen. De gereedschapswisselaar met groter gereedschapsmagazijn zorgt voor meer flexibiliteit en maximale doorvoer.
Daarnaast zal ook de Dyna-Cell voor het eerst zijn opwachting maken. De Dyna-Cell brengt afkantpersautomatisering naar een hoger niveau met zijn snelle productie van kleine tot middelgrote stukken. De nieuwe compacte gerobotiseerde oplossing van LVD is geïntegreerd met de beproefde Dyna-Press-afkantpers.
Ook andere LVD-machines zullen te bewonderen zijn op Euroblech, net als CADMAN® suite, de databasegestuurde software van LVD.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.