Henk Slotboom nieuwe algemeen directeur Mitutoyo Benelux

Vanaf 1 januari 2019

Wijziging in management voor Mitutoyo Benelux: de Nederlander Henk Slotboom neemt de functie van managing director over voor de verkoopmaatschappijen in Kruibeke en Veenendaal. Slotboom werkt al meer dan tien jaar voor Mitutoyo. Hij sloot zich in 2008 aan bij de gerenommeerde Japanse fabrikant. Kort nadat het Europese hoofdkantoor in Neuss, Duitsland, was gevestigd, werd hij directeur operations bij Mitutoyo Europe en loodste hij het bedrijf een nieuw tijdperk binnen door de implementatie van een volwaardig toegepast ERP-systeem. Daarnaast introduceerde Slotboom een nieuwe logistieke dienstverlener en vormde hij de structuren en activiteiten van het jonge Europese hoofdkantoor. "Ik ben vereerd door het vertrouwen dat het bedrijf in mij stelt. Ik kijk ernaar uit om terug te keren naar mijn thuisland en alle uitdagingen aan te gaan die het bedrijfsleven zal brengen", zegt Slotboom.
Vanaf 1 januari 2019 neemt hij de functie van algemeen directeur over. Hij blijft bovendien bestuurslid bij Mitutoyo Europe. Slotboom is al bekend met Mitutoyo Benelux: van 2008 tot 2012 was hij er Sales & Marketing Manager. Hij zal een team vormen met zijn sales directors Jan Van Houwe en Jeroen Bax.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.