Eurofinish + Materials 2019

Van grondstof tot gerealiseerd product

Is uw bedrijf actief op het gebied van design/ontwerp, materialen, analyseren, verbinden of oppervlaktebehandeling? Dan is deze nieuwe vakbeurs Eurofinish + Materials 2019 de uitgelezen kans om uw plaats in deze waardeketen te bevestigen. Die vindt plaats op 15 en 16 mei in de Brabanthal in Leuven.
Door de samenvoeging van de beurzen Eurofinish en Materials 2019 krijgt dit vernieuwde event alle ingrediënten om te komen tot een succesvol product. Van materiaalkeuze tot verwerking tot de finishing touch met een kwaliteitsbewaking in elke stap van het proces. Tijdens Eurofinish + Materials 2019 vindt u het volledige productieproces van uw product. Welk materiaal er wordt gekozen als bouwsteen voor uw product is cruciaal voor de kwaliteitsgarantie. Hoe het oppervlak van dit materiaal behandeld wordt, is minstens zo belangrijk. Voor het eerst in de Benelux vindt een vakbeurs plaats waar alle stappen binnen deze waardeketen afgedekt worden. Van design en materiaalkeuze tot analyse, verbinden van materialen en oppervlaktebehandeling.
Eurofinish + Materials 2019 beperkt zich niet enkel tot de oplossingen die vandaag gekend zijn, maar richt zich ook op de innovaties van morgen. In het uitgebreide congresprogramma en op de demoruimtes ervaar je hoe de ontwikkelingen binnen dit vakgebied constant in beweging zijn. Wie een standplaats wil reserveren, zal snel moeten zijn: al 2/3 van de 140 standplaatsen zijn ingevuld.
Praktische informatie
Datum: 15 & 16 mei 2019 (9u30 – 18u00)
Locatie: Brabanthal, Leuven
Meer informatie vindt u op de websites www.materials.nl of www.eurofinish.be.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.