Cellro geeft lezing automatisering op Brabantse Metaaldagen

Ook demonstratie beladingsrobot te zien op de stand

Van 10 tot en met 12 april 2019 vindt de eerste editie van de Brabantse Metaaldagen plaats in Den Bosch. Automatiseringsbedrijf Cellro zal ook aanwezig zijn.
De Brabantse Metaaldagen is namelijk een unieke combinatie van een vakbeurs en een congres. Tijdens de Brabantse Metaaldagen wordt er op laagdrempelige wijze veel aandacht besteed aan vakinhoudelijke kennis binnen de metaalindustrie. Naast het congres zullen er meer dan honderd bedrijven aanwezig zijn om hun oplossingen voor procesoptimalisatie met u te delen.
Zo weten de meeste mensen in de metaalindustrie dat het inzetten van beladingsrobots voor verspanende machines van grote waarde kan zijn. Maar aan welke voorwaarden moet uw productieproces voldoen voor automatisering? En hoe flexibel is een automatiseringsoplossing? Wat voor systeem moet u dan aanschaffen? Past dat systeem ook bij de producten die u moet (toe)leveren? En wat is het rendement van zo’n systeem? Op deze en andere vragen rond automatisering zal Cellro antwoord geven tijdens de lezing op 11 april om 16u.
Bij Cellro kunt u ook terecht voor een uitgebreide demonstratie van Xcelerate beladingsrobot. Die is sterk in het beladen van CNC-machines met werkstukken. Door zijn compacte bouw is Xcelerate gemakkelijk te plaatsen en blijft de machine vrij toegankelijk om ook handmatig te blijven beladen. Hierdoor is Xcelerate een echte automatiseringsoplossing, bedoeld om de vakman te ondersteunen met een sterke verhoging van de dagelijkse output.
Naast de basisfunctionaliteiten van Xcelerate toont Cellro de Collet Exchange-module. Deze module, gekoppeld aan een Xcelerate X20, zorgt voor een verhoogde flexibiliteit van het systeem. De Collet Exchange is bedoeld voor het onbemand automatiseren van kleine series producten aan een draaibank.
Geïnteresseerd? U kunt Cellro terugvinden op stand B034 in hal 7 van de Brabanthallen

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.