LVD is opnieuw het best bestuurde bedrijf van België

Tweede jaar op rij

LVD Company nv, technologisch leider op het gebied van plaatbewerkingsmachines, werd voor het tweede jaar op rij door Deloitte uitgeroepen tot ‘Best Managed Company’ in België. De prijs werd uitgereikt tijdens het ‘Belgium’s Best Managed Companies-symposium’ op 3 mei 2019.
“We zijn uiteraard fier op deze erkenning, het toont waar we voor staan en maakt LVD bekend bij een breder publiek,” vertelt Matthew Fowles, Marketing Manager van de LVD Group.”
“Ons succes is gestoeld op het continu verbeteren van bestaande én het investeren in nieuwe oplossingen. Dat is onze flexibiliteit en kracht als familiaal gerunde onderneming”, beaamt Carl Dewulf, CEO van de LVD Group. “Onze langetermijnvisie zorgt voor een stevige en duurzame basis voor verdere groei. De laatste 5 jaar kent LVD een gestage interne groei van minstens 15% per jaar. Voor de ontwikkeling van onze toptechnologie kunnen we rekenen op onze gedreven en getalenteerde medewerkers. De LVD Group telt meer dan 2000 medewerkers waarvan 450 in België. Daarnaast zijn er partnerships met vooraanstaande leveranciers wereldwijd en met onderzoekscentra zoals de KU Leuven en Howest.”
LVD biedt zijn klanten een gedifferentieerd portfolio van high-, mid- en entry-level plaatbewerkingsmachines en softwareoplossingen afgestemd op de toepassing en het budget van de klant. De machines bewerken metalen platen van 0,5 mm tot 60 mm dikte en met lengtes van een paar cm tot 20 m. De meer dan 30.000 klanten zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren, gaande van luchtvaart en medische apparatuur tot landbouwmachines en infrastructuurwerken. Vandaag is het voor de klanten belangrijk dat LVD niet enkel machines met de nieuwste technologie aanlevert maar ook een goede kennis heeft van de interne productieprocessen en assisteert bij de optimalisatie ervan.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.