Okuma toont wereldpremière op EMO Milaan

"Feel the Magic of Okuma": Het eerste beurshoogtepunt onthuld voor EMO Milaan 2021

Okuma Europe GmbH, de Europese vertegenwoordiger van de internationaal gerenommeerde fabrikant van CNC-machines, heeft bevestigd dat het zal deelnemen aan EMO Milaan 2021. Het industrie-evenement voor fabrikanten van machines en gereedschappen vindt plaats van 4 tot 9 oktober 2021 in het expositiecentrum Rho in Milaan. Okuma zal van deze gelegenheid gebruik maken om gelijktijdig verschillende baanbrekende nieuwe ontwikkelingen te presenteren onder het beursmotto "Feel the Magic of Okuma". Als wereldpremière zal het nieuw ontwikkelde MA-600HIII bewerkingscentrum voor krachtige spaanafvoer te bezichtigen zijn.

Okuma Benelux"Wij verheugen ons er zeer op om klanten en geïnteresseerden eindelijk persoonlijk te kunnen begroeten en adviseren over de optimale oplossingen voor hun productie-uitdagingen", aldus Norbert Teeuwen, Managing Director van Okuma Europe GmbH. "Bij deze gelegenheid presenteren wij gelijktijdig verschillende beurshoogtepunten die het werk van onze klanten naar een nieuw niveau zullen tillen." Onder het motto "Feel the Magic of Okuma" presenteert de onderneming onder andere talrijke innovatieve bewerkingsmachines met bijzondere nieuwe ontwikkelingen - en een echte wereldpremière.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.