Eurofinish+Materials kijkt terug op succesvolle eerste editie

Beurs krijgt een vervolg in 2020 in Nederland

Op 15 en 16 mei 2019 organiseerden VOM en Mikrocentrum voor de eerste keer samen de vakbeurs Eurofinish+Materials in de Brabanthal in Leuven. Met ruim 1.200 bezoekers en 375 experts namens de 130 exposanten kijken beide organisaties terug op een geslaagde eerste editie. Ook zijn er al volop nieuwe ideeën om het evenement verder uit te bouwen voor de tweede editie in het voorjaar 2020 in Zuid-Nederland.
Beursorganisatoren Veerle Fincken (VOM) en Timo van Leent (Mikrocentrum): “Voor het eerst in de Benelux vond een vakbeurs plaats waar alle stappen binnen deze waardeketen afgedekt worden. Van design en materiaalkeuze tot en met analyse, het verbinden van materialen en oppervlaktebehandeling. We gaan zelfs verder. Op Eurofinish+Materials 2019 beperkten we ons niet enkel tot de oplossingen zoals we die vandaag de dag kennen, maar legden we ook focus op de innovaties van morgen.”
De meerwaarde voor exposant en bezoeker zit vooral in de combinatie van innovatieve demopleinen, een uitgebreid congresprogramma, side events, de coating- en materialendoktoren, netwerkmogelijkheden zoals de internationale Meet & Match en natuurlijk de aangename en inspirerende sfeer van een tweedaags evenement in de innovatieve onderzoeks- en hightech-regio Leuven.
Fincken en van Leent zijn unaniem: “Onze twee vakbeurzen samen organiseren was de juiste keuze. We zien veel enthousiasme bij de exposanten omwille van de diverse mogelijkheden die zij krijgen om demonstraties te organiseren en presentaties te geven. Verschillende exposanten pakken dit trouwens samen aan en dat is voor de bezoeker echt een meerwaarde.”
De tweede editie vindt plaats in het voorjaar in Zuid-Nederland. Ook dan staan de onderwerpen ‘materialen’, ‘analysetechnieken’, ‘verbindingstechnieken’ en ‘oppervlaktebehandelingen’ weer centraal. Meer informatie is binnenkort te vinden op www.eurofinish.be of www.materials.nl.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.