"LVD HEEFT DUIDELIJKE VISIE OP DE TOEKOMST"

Interview met Carl Dewulf, gedelegeerd bestuurder LVD

V.l.n.r.: Jean-Pierre Lefebvre, voorzitter raad van bestuur LVD Group, Francis Vanneste, gedelegeerd bestuurder LVD Benelux en Carl Dewulf, gedelegeerd bestuurder LVD Company

Afgaande op de recente investeringen, doet LVD het erg goed. De voorstelling van het Experience Center in april ligt nog vers in het geheugen. Aan de renovatie en de restyling van de oude showroom tot een ultramodern uithangbord hing een kostenplaatje van 5 miljoen euro vast. Zoiets wordt natuurlijk gretig opgepikt in de vakpers, maar eigenlijk was die opening slechts de exclusieve kers op een veel grotere taart. Daarvoor had men namelijk al de productie zelf aangepakt. Los daarvan zouden we nog bijna vergeten dat de West-Vlaamse machinefabrikant op de laatste EuroBLECH een prestigieuze award kreeg voor de introductie van Syncho-Form, een nieuwe plooioplossing voor grote profielen. Kortom, er was geen beter moment dan nu voor een interview met gedelegeerd bestuurder Carl Dewulf.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.