Vietnamese politie rolt namaakoperatie van Hypertherm-producten op

Tientallen vervalste producten in beslag genomen en vernietigd

In de Vietnamese hoofdstad Hanoi heeft de politie succesvol een namaakoperatie binnengevallen en stopgezet. Er werden tientallen vervalste Powermax-elektroden, -sproeiers en -schilden in beslag genomen en vernietigd. De inval werd uitgevoerd in samenwerking met de Vietnamese autoriteiten op het Market Management Bureau en vond plaats in een vestiging die geëxploiteerd werd door Vietmec Import Export Equipment Technology Co., ook bekend als Vinamex Machines.
De Vietnamese autoriteiten handelden snel na de ontdekking van een vervalst Powermax-product, waaraan Vietmec schuldig werd bevonden aan de verkoop van namaakgoederen. Deze meest recente actie volgt op een operatie die eind vorig jaar werd uitgevoerd in de Chinese provincie Changzhou, waarbij twee van 's werelds grootste fabrikanten van namaakproducten en hun belangrijkste distributeurs betrokken waren.
"Hypertherm besteedt een enorme hoeveelheid middelen aan het op de markt brengen van innovatieve producten en technologieën en zet zich in om ervoor te zorgen dat deze producten beschermd worden", zegt Brett Hansen, Hypertherm's Intellectual Property Manager. "Dit wordt niet enkel gedaan om ons bedrijf te beschermen, maar ook om onze klanten te beschermen die in het beste geval niet van de prestatiekenmerken van een echt product kunnen genieten en in het slechtste geval het risico op persoonlijk letsel en permanente schade aan de apparatuur aanzienlijk verhogen.”
Om ervoor te zorgen dat u niet het slachtoffer wordt van namaak, raadt Hypertherm klanten aan om alleen producten te kopen bij erkende en geautoriseerde distributeurs en voorzichtig te zijn bij het tegenkomen van abnormaal lage prijzen voor 'echte' verbruiksartikelen en software.
Een lijst van de geautoriseerde distributiepartners is beschikbaar op de website van Hypertherm. Als u vermoedt dat u het slachtoffer bent en hulp nodig hebt om te controleren of uw verbruiksartikelen echt zijn, ga dan naar www.hypertherm.com/reportcounterfeit.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

HYPERTHERM EUROPE

SE ROOSENDAAL

vaartveld 9
4704 se roosendaal
0031/165.596.908
0031/165.596.901
Meer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.