Gebruikers Seco Tools-website krijgen toegang tot geavanceerde online diensten

Onlinetoepassingen, up-to-date nieuws en inzichten uit de branche

Seco Tools voldoet aan de behoeften van zijn klanten met een compleet pakket aan online diensten op www.secotools.com. Gebruikers kunnen toegang krijgen tot een volledige webwinkel en elektronische gegevensuitwisseling (EDI). De website biedt ook een pakket onlinetoepassingen en up-to-date nieuws en inzichten uit de branche. Seco Tools heeft de website opgezet om gebruikers te helpen de maximale productiviteit voor hun productieactiviteiten te bereiken. Met de ‘Suggest’-toepassing en een geavanceerde zoekfunctie kunnen gebruikers de meest optimale gereedschappen zoeken op basis van hun eigen processen, materialen en mogelijkheden. Opnieuw bestellen van gereedschap is slechts een kwestie van inloggen en een oude bestelling selecteren. Volledige EDI-diensten versnellen verwerkingstijd door de systemen van de gebruikers direct te integreren met de databases van Seco Tools.
Interessante artikelen, video's en downloadbare content helpen fabrikanten op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste bewerkingsstrategieën. Geregistreerde gebruikers kunnen de website gebruiken om hun machinetest rapporten online in te zien.
Ga voor meer informatie naar de website van Seco Tools.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

SECO

BRAINE-L'ALLEUD

chaussee de nivelles 28-30/bus
1420 braine-l'alleud
02/389.09.60
02/389.09.89
Meer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.