EuroBLECH 2018 mag terugblikken op succesvolle 25e editie

Zowel bezoekers als exposanten worden internationaler

De 25e editie van EuroBLECH heeft vier succesvolle dagen achter de rug. In totaal kwamen 56 301 bezoekers uit de hele wereld naar Hannover om een overzicht te krijgen van de nieuwste innovaties en digitale technologieën voor plaatbewerking. Er waren dit jaar 1 507 bedrijven uit 40 landen aanwezig.
"Veel exposanten presenteerden zich dit jaar met indrukwekkende stands en een enorme variëteit aan nieuwe machines, innovatieve oplossingen en live-demonstraties", aldus Evelyn Warwick van organisator van MackBrooks Exhibitions.
"Veel exposanten toonden aan hoe goed de industrie voorbereid is op digitalisering en hoe deze nieuwe technologieën kunnen worden gebruikt binnen een productieomgeving. We zijn zeer tevreden met de positieve resultaten van EuroBLECH 2018, dat in vergelijking met de vorige beurs een hoger bezoekersaantal had”, besluit Warwick.
EuroBLECH wordt steeds internationaler: 37% van de bezoekers kwam van buiten Duitsland met onder andere Italië, Zwitserland, Nederland, Spanje, Turkije, India en België als grote voornaamste landen. Daarnaast kwamen 58% van de exposanten van buiten Duitsland. Dat is een stijging van 4% in vergelijking met twee jaar geleden.
Er was veel tevredenheid over de beurs. De bezoekers prezen de volledigheid en het internationale aanbod van de tentoongestelde producten, de kwaliteit van de beursstands en de vele live demonstraties van digitale processen.
De exposanten prezen dan weer het gekwalificeerde en internationale publiek. Meer dan 70% van de exposanten gaf ter plaatse aan dat ze van plan zijn om op de volgende EuroBLECH, van 27 tot en met 30 oktober 2020, opnieuw te exposeren.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.