EuroBLECH onthult winnaars Online Competitie

Winnaars uit Duitsland, Nederland en Estland

EuroBLECH heeft de winnaars van zijn Online Competitie bekend gemaakt. Het thema van de awards was dit jaar “Step into the digital reality”. De winnaars werden online gekozen door plaatbewerkers. Ze kregen op de tweede dag van de awards officieel de trofee in handen.
Trumpf Werkzeugmaschinen won de prijs in de categorie "Digitale Transformatie" voor hun indoor lokalisatiesysteem Track & Trace. Dat is gebaseerd op Ultra WideBand Technology (UWB) en kan met behulp van satellieten de eenduidige positie van markers in realtime bepalen.
In de categorie "Best Start-Up" werd Fractory Solutions OÜ uit Estland gehuldigd voor de ontwikkeling van hun on-demand plaatwerkplatform Fractory.co, dat het uitbestedingsproces stroomlijnt. Klanten kunnen direct offertes en doorlooptijden krijgen door een CAD-tekening te uploaden. Daardoor wordt het bestelproces tien keer sneller en voordeliger.
Ten slotte ontving Q-Fin Quality Finishing ontving de prijs in de categorie "E-Mobiliteit". Zij presenteerden hun "F200 XL". Die is ontworpen voor het ontbramen, slijpen en afronden van zeer kleine, lichte plaatwerkdelen.
Meer informatie, video's en foto's van de show zijn te vinden op www.euroblech.com.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.