EMO Hannover 2019 op weg naar nieuw succes

Focus op Internet of Things

EMO Hannover is op weg naar een nieuw succesvol jaar. Zo’n 1780 exposanten uit 41 landen hebben zich al ingeschreven voor de editie van volgend jaar, van 16 tot en met 21 september. "We zijn blij met de fantastische respons die EMO Hannover opnieuw van alle kanten heeft gekregen", vertelt EMO-commissaris-generaal Carl-Martin Welcker. "De exposantengids toont een duidelijk pluspunt in vergelijking met de vorige EMO."
Verschillende marktleiders uit alle technologische sectoren zullen aanwezig zijn, zoals DMG Mori, FFG, Mazak, Siemens, Grob, Doosan, Fanuc en Okuma.
"Het is goed om te zien dat veel exposanten hun standruimte hebben vergroot en nu nog representatiever zijn dan de vorige keer”, aldus Welcker.
Het motto van EMO Hannover zal dit jaar ‘Smart technologies driving tomorrow’s production’ zijn. Een nieuwe tentoonstellingsruimte van het Internet of Things in de productie onderstreept de claim om zich te positioneren als een platform voor netwerken in de productie.
"IoT in de productie biedt een compleet overzicht van de centrale aspecten van netwerken, waaronder gegevensbeveiliging, gegevensanalyse, procesbewaking, predictief onderhoud, slim gegevensbeheer en nog veel meer", verklaart Dr. Wilfried Schäfer, directeur van EMO-organisator VDW (Duitse vereniging van machinebouwers).
“EMO Hannover 2019 belooft daarom spannend te worden. Dit is ook aantrekkelijk voor de leden van de Club of Metalworking die naar EMO willen komen. De VDW heeft dit netwerk voor internationale experts in productietechnologie in mei van dit jaar opgericht”, vervolgt Schäfer. “De voordelen van een lidmaatschap worden bij EMO Hannover voor het eerst benut. Het is gratis en biedt aantrekkelijke diensten. Ieder lid is welkom. Naast toegangskaartjes is er een online forum, gratis kaartjes voor het openbaar vervoer voor een bezoek aan de beurs, een nieuwsbrief en een lounge voor clubleden.”
De exposantenlijst kan geraadpleegd worden op de website van de beurs.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.